Rreth Black Diamond Hotel Dhermi

Mirë se vini në Black Diamond Hotel në Dhermi! Ne zemrën e Rivierës së Jonit, një destinacion i mrekullueshëm ku relaksimi dhe kënaqësia takohen. Përjetoni një udhëtim të mahnitshëm duke shijuar pishinën e jashtme , e cila ju lejon të kaloni ditët tuaja me freskim dhe argëtim. Dhomat familjare na bëjnë një zgjedhje ideale për udhëtime me të dashurit tuaj të vegjël. Me një shërbim falas të transportit nga aeroporti, parkim pa pagese, ne sigurojmë që qëndrimi juaj të jetë sa më rehatshem.

Average Rate Per Night: Call us

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Parkim Free

Shërbim Bar

Transport në Aeroport

Shërbim Restoranti

Shërbim në Dhomë

Website

Reviews

Shiko më shumë