Rreth Kerculla Resort

Kerculla Resort destinacioni perfekt për të mbushur udhëtimin tuaj me kujtime të mahnitshme. E vendosur në zemër të natyrës së bukur, ofron një përvojë të jashtëzakonshme për të gjithë mysafirët e saj. Me një pishinë të jashtme që ju lejon të freskoheni dhe të relaksoheni nën diellin e ndritshëm, parkim falas dhe free WiFi, ju mundesohet nje qendrim i kendshem. Dhomat me te gjitha fasilitetet, restoranti i shkëlqyeshëm dhe qendra e fitness-it do të plotësojnë nevojat tuaja për komoditet dhe argëtim.

Average Rate Per Night: Call us

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Wifi

Parkim Free

Shërbim Restoranti

Website

Reviews

Shiko më shumë