Rreth Geo & Art Boutique Hotel

Mirë se vini në Geo & Art Boutique Hotel, streha juaj bregdetare ku bashkohen natyra dhe krijimtaria. I strehuar përgjatë brigjeve detare, hoteli jonë ofron një përzierje harmonike të bukurisë natyrore dhe kënaqësisë gastronomike. Nëse jeni duke kërkuar qetësi buzë detit ose një udhëtim të këndshëm kulinarie, Geo & Art Boutique Hotel ju fton të shijoni momentet më të bukura pran nesh! Zhytuni në ritmin qetësues të valëve, ndërsa hapësirat tona të kuruara dhe prekjet artistike frymëzojnë një ndjenjë mrekullie dhe relaksi.

Average Rate Per Night: Call us

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Wifi

Shërbim në Dhomë

Shërbim Restoranti

Shërbim Mëngjesi

Pamje nga Deti

Website

Reviews

Shiko më shumë