Rreth Blue Boutique Hotel

Mirë se vini në Blue Boutique Hotel, aty ku eleganca e rafinuar dhe luksi i pashembullt bashkohen për të krijuar momente të jashtëzakonshme. Një ambient i till tërheqës, luksoz dhe unik, me detaje të mirëmenduara për të gjithë mysafiret tanë. Ne ju ftojmë të zhyteni në botën që kemi krijuar - një botë ku luksi nuk njeh kufi dhe çdo moment është krijuar për të lënë një përshtypje të paharueshme.

Average Rate Per Night: Call us

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Wifi

Shërbim Restoranti

Pamje nga Deti

Plazh

Shërbim Bar

Website

Reviews

Shiko më shumë