Rreth Drymades Inn

Mirësevini në Drymades Inn. Zbuloni qetësinë në Drymades Inn, i vendosur përgjatë detit Jon. Përjetoni rehati moderne buzë plazhit, shijoni pamjet mahnitëse nga dhomat tona dhe shijoni shijet mesdhetare në restorantin tonë. Arratisja juaj bregdetare ju pret!

Average Rate Per Night: Call us

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Spa

Shërbim Bar

Pamje nga Deti

Shërbim Restoranti

Plazh

Wifi

Website

Reviews

Shiko më shumë