Rreth Glow Boutique Hotel & Suites

Glow Boutique Hotel & Suites është një destinacion ekskluziv për ata që kërkojnë të përjetojnë luksin dhe kujdesin e personalizuar në një mjedis të sofistikuar. Duke reflektuar mjeshtëri në art, ky hotel përkthen ndjenjën e modernitetit me elegancën klasike, duke krijuar një ambient të qetë dhe frymëzues.

Average Rate Per Night: Call us

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Wifi

Wifi

Shërbim Bar

Shërbim në Dhomë

Website

Reviews

Shiko më shumë