Rreth ArtNest Luxury Hotel & Suites

ArtNest Luxury Hotel & Suites është një oazë e veçantë e elegancës dhe rehatisë, e vendosur në zemër të natyrës të mahnitshme, ne Sarande. Një ambient tërheqës dhe unik, ku çdo detaj është menduar me kujdes për të krijuar një përvojë të papërfillshme për mysafirët tanë. Me dizajn të rafinuar dhe pamje panoramike që mahnit, ju do të gjeni qetësinë dhe luksin e merituar në çdo hap.

Average Rate Per Night: CONTACT US

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Wifi

Parkim Free

Shërbim në Dhomë

Website

Reviews

Shiko më shumë