Rreth Demi Hotel

Mirësevini në Demi Hotel, një hotel bashkëkohor mbresëlënës, vetëm pak hapa larg detit. Hotel Demi është zgjedhja e duhur për vizitorët që janë në kërkim të kombinimit të sharmit, qetësisë dhe një lokacioni të përshtatshëm ku plazhet dhe porti takohen me detin Jon të përjetshëm.

Average Rate Per Night: Call us

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Shërbim Bar

Shërbim Restoranti

Shërbim në Dhomë

Website

Reviews

Shiko më shumë