Rreth Kraal Hotel

Ju prezantojmë Kraal Hotel një hotel i vendosur në bregdetin e bukur të Vlorës, i cili ofron një shërbim të shkëlqyeshëm të akomodimit, barit dhe restorantit. Kraal ndërthur një kombinim të përkryer të kushteve të rehatshme dhe pamjes së mahnitshme nga deti, duke krijuar një përvojë të jashtëzakonshme për mysafirët. Stafi i Kraal Hotel është i angazhuar të ofrojë një shërbim profesional dhe miqësor për mysafirët e tij. Kombinimi i shërbimit të shkëlqyeshëm dhe mirësjelljes bën që qëndrimi i mysafirëve në Kraal Hotel të jetë i kujdesshëm dhe i këndshëm në çdo aspekt.

Average Rate Per Person: 45 €

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Parkim Free

Wifi

Shërbim në Dhomë

Shërbim Restoranti

Shërbim Bar

Shërbim Mëngjesi

Transport në Aeroport

Plazh

Pamje nga Deti

Pamje nga Qyteti

Shërbim Eventesh

Website

Reviews

Shiko më shumë