Rreth Rapos Resort Hotel

Rapos Resort Hotel është një thesar i fshehur në bregdetin e bukur të Himarës, ofrues i një përvoje të mrekullueshme për mysafirët e tij. Ky resort në buze të detit kombinon harmoninë e natyrës me luksin dhe kujdesin e veçantë për të krijuar një ambient të jashtëzakonshëm për pushuesit.

Average Rate Per Person: 40 €

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Parkim Free

Wifi

Spa

Shërbim në Dhomë

Shërbim Restoranti

Shërbim Bar

Shërbim Mëngjesi

Transport në Aeroport

Plazh

Pamje nga Deti

Pamje nga Qyteti

Website

Reviews

Shiko më shumë