Rreth Sun Blue Hotel

Mirësevini në Sun Blue Hotel, destinacionin më të mirë për pushime të mahnitshme bregdetare. Ne ofrojmë një përvojë të jashtëzakonshme të pushimeve tuaja, me të gjitha fasilitetet që sjellim për ju. Për ata që janë tërhequr nga thellësia e detit, ju ofrojmë aktivitete të tilla si diving dhe snorkelling për të zbuluar bukurinë e jetës nën ujë. Për të gjithë ju që dëshironi të eksploroni natyrën, keni mundësinë e marrjes me qira të makinave dhe biçikletave. Ne jemi këtu për të bërë pushimet tuaja të paharrueshme.

Average Rate Per Night: Call us

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Wifi

Shërbim Pastrimi

Reviews

Shiko më shumë