Rreth Hotel Butrinti

Mirësevini në Hotel Butrint në Sarandë! Ne jemi destinacioni perfekt për të gjithë udhëtarët që dëshirojnë të kombinojnë pushimet në bregdet me kujdesin më të lartë për veten. Dhomat tona të izoluara nga zhurma janë projektuar për t'ju ofruar qetësinë dhe rehatinë e plotë pas një dite të zbavitshme. Për të ruajtur formën tuaj edhe gjatë udhëtimit, ju mund të përdorni qendrën tonë të fitness-it. Pishina dhe deti magjepses do t'ju japin mundësinë për të shijuar diellin dhe pamjen fantastike. Ju mirepresim!

Average Rate Per Night: Call us

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Reviews

Shiko më shumë