Rreth Golden View Residence

Mirë se vini në Golden View Residence, një destinacion i mahnitshëm për pushimet tuaja të ardhshme. Ne kemi të gjitha atributet që ju duhen për të bërë qëndrimin tuaj të jashtëzakonshëm. Duke filluar nga dhumat me te gjitha fasilitetet, një pishinë e jashtme që ndriçon ditët tuaja me freski dhe argëtim, deri te shërbimi i transportit nga aeroporti dhe shërbimi në dhomë që kujdeset për çdo detaj. Me parkim privat falas në dispozicion, keni komoditetin e lëvizjes dhe qëndrimit tuaj të garantuar. Në Golden View Residence, ne nuk ofrojmë vetëm një qëndrim të shkëlqyeshëm, por një përvojë të paharrueshme.

Average Rate Per Night: Call us

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Parkim Free

Wifi

Shërbim në Dhomë

Shërbim Bar

Shërbim Mëngjesi

Transport në Aeroport

Reviews

Shiko më shumë