Rreth Fishop Dhërmi

Mirësevini në Fishop Dhërmi, një destinacion magjik ku do të shijoni produktet më të freskëta të detit të cilat ndërthuren me bregun e bukur detar. Në Fishop, jo vetëm do të përjetoni një eksperiencë ndryshe për sa i përket ushqimit por do të shijoni gjithashtu ambientin perfekt për ju dhe familjarët tuaj.

Average Rate Per Person: 17 euro

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Parkim Free

Wifi

Pamje nga Deti

Shërbim Restoranti

Online Menu

Website

Reviews

Shiko më shumë