Rreth Elpis Guest House

E vendosur në zemër të Himarës, Elpis Guest House ofron një arratisje simpatike dhe paqësore në një mjedis autentik shqiptar. Me mikpritjen e tij të ngrohtë dhe një atmosferë telaksuese, Elpis Guest House i lejon mysafirët të përjetojnë thelbin e vërtetë të Himarës, ndërsa shijojnë një qëndrim të qetë dhe të relaksuar në një ambient të ngrohtë.

Average Rate Per Night: Call us

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Shërbim Bar

Shërbim Mëngjesi

Online Menu

Website

Reviews

Shiko më shumë