Rreth Bonaparte

Bonaparte Bar ofron një ambient tërheqës, të dizajnuar me stil modern dhe elegancë. Dekorimi i brendshëm sjell harmoni dhe relaksim, duke ju ofruar një vend të veçantë për të shijuar pamjen e mrekullueshme të detit. Përhapja e ndjenjës së qetësisë dhe atmosfera e ngrohtë e bën vendin tonë të jetë një destinacion ideal për të kaluar kohë të mrekullueshme me miqtë tuaj.

Average Rate Per person: 500 ALL

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Wifi

Shërbim Bar

Shërbim Mëngjesi

Pamje nga Deti

Pamje nga Qyteti

Website

Reviews

Shiko më shumë