Rreth Luciano Dhërmi

Luciano Dhërmi është një restorant i cili gëzon një traditë të gjatë dhe sukses të vazhdueshëm në fushën e gastronomisë. Me një histori prej 25 viecare, kemi ndërtuar një reputacion të fortë dhe një ekspertizë të jashtëzakonshme në përgatitjen e ushqimit. Kujdesi ynë ndaj detit dhe pasioni për kuzhinën e freskët janë vlera që na bëjnë të dallojmë në treg. Ne vlerësojmë dhe përdorim produktet e freskëta dhe të cilësisë së lartë për të krijuar pjata unike. Kuzhinieri ynë i talentuar përgatit ushqim perfekt, duke shfrytëzuar aromën dhe shijen e detit për të sjellë përpara një përvojë të vërtetë gastronomike. Përgjegjësia jonë ndaj cilësisë dhe përshtatshmëria e menyrës së përgatitjes së ushqimit janë vlera që nuk komprometohen kurrë. Ju mirëpresim në Luciano Dhërmi.

Average Rate Per Person: 25 €

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Parkim Free

Wifi

Shërbim në Dhomë

Shërbim Restoranti

Shërbim Bar

Shërbim Mëngjesi

Plazh

Pamje nga Deti

Online Menu

Website

Reviews

Shiko më shumë