Rreth Coco Bongo

Ju prezantojmë me Coco Bongo një klub veror i jashtëzakonshëm i vendosur në bregdetin e Radhimit, që ofron një përvojë të pakrahasueshme për dashamirësit e argëtimit dhe muzikës. Ky klub në buze të detit kombinon atmosferën e festës me pamjen e mahnitshme nga deti për të krijuar një ambient të shkëlqyeshëm për të festuar.

Average Rate Per Personi: 20 €

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Wifi

Shërbim Restoranti

Shërbim Bar

Plazh

Pamje nga Deti

Reviews

Shiko më shumë