Rreth Kliti"s Room Dhermi

Kliti's Room është një destinacion i mrekullueshëm për të shijuar pushimin tuaj në Dhermi. Me akomodim të shkëlqyeshëm, pamje të mahnitshme nga deti, ambjent të qetë dhe shërbim të shkëlqyeshëm, kjo është zgjedhja e përsosur për të shijuar bukurinë e bregdetit jonian.

Average Rate Per Person: 25 €

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Parkim Free

Wifi

Pamje nga Deti

Pamje nga Qyteti

Reviews

Shiko më shumë