Rreth Le Palazzine Hotel & Restaurant

Le Palazzine Hotel & Restaurant ofron akomodim të mrekullueshëm dhe komoditet të plotë për mysafirët e saj. Dhomat e dizajnuara me kujdes ofrojnë një ambient të ngrohtë dhe të mahnitshëm për t'u relaksuar. Pajisjet moderne dhe mobilimi i elegancës i bëjnë ato vendin perfekt për të ndjekur kënaqësinë e pushimit. Një staf i përkushtuar dhe miqësor është gjithmonë në dispozicion për të plotësuar çdo nevojë dhe për të siguruar që qëndrimi juaj të jetë i mrekullueshëm.

Average Rate Per Person: 50 €

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Parkim Free

Wifi

Spa

Shërbim në Dhomë

Shërbim Restoranti

Shërbim Bar

Shërbim Mëngjesi

Transport në Aeroport

Pamje nga Deti

Pamje nga Qyteti

Shërbim Eventesh

Website

Reviews

Shiko më shumë