Rreth Booking Villas

Booking Villas eshte nje sherbim i cili ju mundeson krijimin, optimizimin dhe menaxhimin e platformave online te rezervimit. Jemi shume te lumtur te bashkepunojme me bizneset e sektorit turistik qe hasin veshtiresi ne krijimin dhe menaxhimin e platformave te rezervimit online.

Average Rate Per Package: 299 euro

Disa nga shërbimet që do të gjeni:

Trajnim

Profil Booking

Menaxhim

Shërbim Pastrimi

Reviews

Anna

April 27, 2023

Super sherbim, gjithmone me ka pelqyer bashkepunimi me Booking Villas.

Shiko më shumë