Mirë se vini në Visit South Albania. Njoftime të reja sapo janë publikuar në platformë!
Mirë se vini në Visit South Albania. Njoftime të reja sapo janë publikuar në platformë!

Apartament në Plazhin e Vjetër, Vlorë

 91
 Plazh i vjetër, Vlorë
Përshkrim

Shitet gazoniere 40m2, me ballkon dhe pamje nga deti në zonën e plazhit të vjetër në qytetin e Vlorës.

Detaje të tjera:
Garsoniere
40 m2
1100 € / m2
Vlorë
Plazh i vjetër, Vlorë
visitsouthalbania
Nr. 1
Shpërndaje:
 Share

© Copyright 2022 by Visit South Albania. All rights reserved