Mirë se vini në Visit South Albania. Njoftime të reja sapo janë publikuar në platformë!
Mirë se vini në Visit South Albania. Njoftime të reja sapo janë publikuar në platformë!

Apartament 1+1, te Kalaja 3

 148
 Kalaja, Vlorë
Përshkrim

Jepet me qera apartament 1+1 në zonën e kalasë në qytetin e Vlorës. Apartament është i përshtatshëm për 5 persona, me pamje nga deti dhe 1 ballkon.

Detaje të tjera:
1+1
50 m2
Vlorë
Kalaja, Vlorë
0 €
Jo
Atribute:
daily.south.apartments
Nr. 9
Shpërndaje:
 Share

© Copyright 2022 by Visit South Albania. All rights reserved